Verwarde man Neeritter_HD (12 aug 2020)

Verwarde man draait gaskraan open in Neeritter

De hulpdiensten hebben woensdagmiddag de handen vol gehad aan een verwarde man in Neeritter die de gaskraan in zijn woning had opengedraaid.

Arrestatieteam bij verwarde man Ottersum - 12 mei 2020
Arrestatieteam valt huis binnen en pakt verwarde man op

Een arrestatieteam van de politie is dinsdagavond een huis in Ottersum binnengevallen en heeft een verwarde man opgepakt.

Brand verwarde man Velden 5 feb 2020
Woning verwarde man Velden half jaar op slot

De woning van de verwarde man in Velden, die eerder deze week nog werd opgepakt na een woningbrand, gaat voor een half jaar op slot.

Uitgebrande woning Velden 5 feb 2020
Verwarde man Velden al drie jaar in beeld bij gemeente

De verwarde man die is aangehouden na een brand in Velden, heeft 'de hoogste aandacht van de burgemeester en de gemeente.'

Video: 'Opeens was er een explosie, ben er ondersteboven van'

De Hoensbroekse buurt, waar in de nacht van donderdag op vrijdag een verwarde man een explosie veroorzaakte, is geschokt door het incident. "Ik ben er ondersteboven van."

Man ernstig gewond na explosie: 'Behoorlijke brandwonden'

De man die in verwarde toestand een explosie veroorzaakte in zijn woning in Hoensbroek is daarbij vrij ernstig gewond geraakt. Burgemeester Emile Roemer spreekt van 'behoorlijke brandwonden'.

Explosie bij inval verwarde Hoensbroekenaar: 2 gewonden

Een agent en een verwarde Hoensbroekenaar zijn gewond geraakt toen een arrestatieteam de woning aan de Prins Willemstraat binnenviel om de verwarde man aan te houden.

Verwarde man zwaait met zwaard op straat

De politie heeft in Vaals een verwarde man opgepakt die op straat met een zwaard stond te zwaaien.

Verwarde man opgepakt die appartement dreigde op te blazen

Een verwarde man die dreigde zijn appartement in Sittard op te blazen is donderdagavond laat opgepakt. Het wooncomplex werd door de dreigende situatie ontruimd.

Granaatlegger naar ziekenhuis gebracht: 'Hulp nodig'

De man die maandagmiddag een granaat neerlegde in het politiebureau in Heerlen, is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie heeft hij hulp nodig.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten