Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwacht contract: Cox blijft bij Fortuna

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 9:17

Fortuna Sittard heeft linksback George Cox voor de komende drie seizoenen vastgelegd.

De verdediger wordt definitief overgenomen van Brighton & Hove Albion. Fortuna huurde Cox in het afgelopen seizoen al van de Engelse club.

Geen verrassing
Het is geen verrassing dat de Engelsman langer in Sittard blijft. Club en speler waren tevreden over de samenwerking en de definitieve overgang was dan ook een kwestie van tijd.

Cox (22) speelde in het afgelopen seizoen 23 wedstrijden voor Fortuna. Hij scoorde één goal in die wedstrijden.

Meer stappen maken
"George heeft afgelopen seizoen een goede ontwikkeling doorgemaakt en wij hebben er alle vertrouwen in dat hij nog veel meer stappen kan maken bij ons", zegt Fortuna's technisch manager Sjors Ultee. "Dat vertrouwen hebben we ook meteen na het seizoen uitgesproken door de optie te lichten. We zijn blij dat George nu definitief is vastgelegd.”

Fortuna Sittard traint maandag voor het eerst in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen