Overslaan en naar de inhoud gaan

Vertrouwde Pinkpoptent ingeruild voor paviljoen

Geplaatst opwoensdag 3 april 2019 - 6:45

De Brightlands Stage met de vertrouwde tent wordt de komende editie van Pinkpop ingeruild voor een bouwwerk.

Dat heeft festivaldirecteur Jan Smeets aan meerdere media laten weten, waaronder De Limburger.

'Zonder palen'
Volgens de Pinkpopbaas wordt het een paviljoen dat in Polen in de maak is. Op de Facebookpagina Pinkpop Fans werd eerder al gesuggereerd dat de nieuwe Neptunustent een 'groot ding' is 'zonder palen die het zicht belemmeren binnenin'. Dit bouwwerk zou de vertrouwde roze kleur behouden. Mister Pinkpop heeft zich nog niet uitgelaten over hoe het paviljoen er precies uit gaat zien.

Jubileumeditie
Het Limburgse festival viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en is daarmee het oudste jaarlijks terugkerende popfestival van Europa. Op de jubileumeditie verschijnen onder andere Mt. Atlas, Mumford & Sons, The Cure, Armin van Buuren, Fleetwood Mac en Major Lazer op het podium van het Megalandterrein in Landgraaf. Pinkpop staat in het weekend van 8, 9 en 10 juni op de festivalagenda.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen