Overslaan en naar de inhoud gaan

Vertrouwde Pinkpoptent ingeruild voor paviljoen

Geplaatst opwoensdag 3 april 2019 - 6:45

De Brightlands Stage met de vertrouwde tent wordt de komende editie van Pinkpop ingeruild voor een bouwwerk.

Dat heeft festivaldirecteur Jan Smeets aan meerdere media laten weten, waaronder De Limburger.

'Zonder palen'
Volgens de Pinkpopbaas wordt het een paviljoen dat in Polen in de maak is. Op de Facebookpagina Pinkpop Fans werd eerder al gesuggereerd dat de nieuwe Neptunustent een 'groot ding' is 'zonder palen die het zicht belemmeren binnenin'. Dit bouwwerk zou de vertrouwde roze kleur behouden. Mister Pinkpop heeft zich nog niet uitgelaten over hoe het paviljoen er precies uit gaat zien.

Jubileumeditie
Het Limburgse festival viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en is daarmee het oudste jaarlijks terugkerende popfestival van Europa. Op de jubileumeditie verschijnen onder andere Mt. Atlas, Mumford & Sons, The Cure, Armin van Buuren, Fleetwood Mac en Major Lazer op het podium van het Megalandterrein in Landgraaf. Pinkpop staat in het weekend van 8, 9 en 10 juni op de festivalagenda.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen