Overslaan en naar de inhoud gaan

Vertrouwde Pinkpoptent ingeruild voor paviljoen

Geplaatst opwoensdag 3 april 2019 - 6:45

De Brightlands Stage met de vertrouwde tent wordt de komende editie van Pinkpop ingeruild voor een bouwwerk.

Dat heeft festivaldirecteur Jan Smeets aan meerdere media laten weten, waaronder De Limburger.

'Zonder palen'
Volgens de Pinkpopbaas wordt het een paviljoen dat in Polen in de maak is. Op de Facebookpagina Pinkpop Fans werd eerder al gesuggereerd dat de nieuwe Neptunustent een 'groot ding' is 'zonder palen die het zicht belemmeren binnenin'. Dit bouwwerk zou de vertrouwde roze kleur behouden. Mister Pinkpop heeft zich nog niet uitgelaten over hoe het paviljoen er precies uit gaat zien.

Jubileumeditie
Het Limburgse festival viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en is daarmee het oudste jaarlijks terugkerende popfestival van Europa. Op de jubileumeditie verschijnen onder andere Mt. Atlas, Mumford & Sons, The Cure, Armin van Buuren, Fleetwood Mac en Major Lazer op het podium van het Megalandterrein in Landgraaf. Pinkpop staat in het weekend van 8, 9 en 10 juni op de festivalagenda.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen