jos heijmans weert (17 jan 2020)

'Raad en college zegden vertrouwen in Heijmans op'

Zowel het college in Weert als bijna alle fractievoorzitters van de partijen in de gemeenteraad hebben woensdag het vertrouwen in burgemeester Jos Heijmans opgezegd. PvdA-fractievoorzitter Fanida Kadra heeft het vertrouwen niet in hem opgezegd.

DSM
DSM verliest 'vooruitstrevende leider'

Het vertrek van Feike Sijbesma is een groot verlies voor DSM. Dat zeggen volgers van het beursgenoteerde bedrijf uit Heerlen.

ANP
DSM-topman Sijbesma kondigt vertrek aan

Feike Sijbesma (60), topman van chemie- en biotechnologiebedrijf DSM, stapt in februari op.

Sander Kleikers
Sander Kleikers stopt bij L1mburg Centraal

Sander Kleikers stopt met ingang van volgend jaar als presentator van L1mburg Centraal, het dagelijkse nieuwsprogramma van L1 TV.

oce venlo
Océ-topman Schaaf vertrekt vanwege nieuwe koers

Bestuursvoorzitter Anton Schaaf van de Venlose printerfabrikant Océ is teruggetreden.

'Vertrek Beurskens aderlating voor provincie'

Gouverneur Theo Bovens reageert verrast op het vertrek van gedeputeerde Twan Beurskens.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten