Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstekelingen klauteren uit vrachtwagen op A2

Geplaatst opvrijdag 2 november 2018 - 12:10

De politie heeft vrijdagmorgen vier mensen zonder verblijfsvergunning meegenomen, die op de A2 uit een vrachtwagen waren gesprongen.

Dat meldt de politie aan 1Limburg.

Camera's
Het viertal kwam uit een Poolse vrachtwagen die om nog onbekende reden bij Born op de vluchtstrook stond. Op de bewakingscamera's van Rijkswaterstaat was te zien dat het viertal uit de oplegger kroop, wat voor de Verkeerscentrale reden was om de politie in te schakelen.

Treinkaartjes
Met twee patrouillewagens kwamen agenten poolshoogte nemen. De vier verstekelingen werden al snel uit het veld geplukt en meegenomen. Omdat het om vluchtelingen bleek te gaan, kregen ze allemaal een treinkaartje naar Ter Apel waar het aanmeldcentrum voor asielzoekers is gevestigd.

Vanwege de politie-actie werd één rijstrook een tijdje afgesloten. Dat had een korte file tussen Urmond en Born tot gevolg.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen