Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstekelingen klauteren uit vrachtwagen op A2

Geplaatst opvrijdag 2 november 2018 - 12:10

De politie heeft vrijdagmorgen vier mensen zonder verblijfsvergunning meegenomen, die op de A2 uit een vrachtwagen waren gesprongen.

Dat meldt de politie aan 1Limburg.

Camera's
Het viertal kwam uit een Poolse vrachtwagen die om nog onbekende reden bij Born op de vluchtstrook stond. Op de bewakingscamera's van Rijkswaterstaat was te zien dat het viertal uit de oplegger kroop, wat voor de Verkeerscentrale reden was om de politie in te schakelen.

Treinkaartjes
Met twee patrouillewagens kwamen agenten poolshoogte nemen. De vier verstekelingen werden al snel uit het veld geplukt en meegenomen. Omdat het om vluchtelingen bleek te gaan, kregen ze allemaal een treinkaartje naar Ter Apel waar het aanmeldcentrum voor asielzoekers is gevestigd.

Vanwege de politie-actie werd één rijstrook een tijdje afgesloten. Dat had een korte file tussen Urmond en Born tot gevolg.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen