Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstekeling landingsgestel overleeft vlucht naar Maastricht

Geplaatst opdonderdag 4 februari 2021 - 17:19

In het landingsgestel van een vliegtuig dat donderdagmiddag landde op Maastricht Aachen Airport, is een verstekeling gevonden.

De illegale passagier heeft de vlucht in de wielkast van het vrachtvliegtuig overleefd, meldt woordvoerder Hella Hendriks van het vliegveld. Het is niet bekendgemaakt of het om een man of een vrouw gaat.

Traumahelikopter
Wel was de verstekeling er ernstig aan toe. Een traumahelikopter werd opgeroepen met een arts, die het slachtoffer stabiliseerde. Daarna werd de verstekeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Video: Orange Media

Overleefd
Het vliegtuig waar de verstekeling in zat was volgens de woordvoerder afkomstig uit Londen. Dat is dan ook de reden dat de verstekeling de vlucht heeft overleefd. De reis was niet alleen relatief kort, maar wordt ook op relatief lage hoogte gevlogen. Langere vluchten vinden meestal plaats op een hoogte van meer dan 10 kilometer, waar de temperatuur zo'n 50 graden onder nul is.

Onduidelijk is nog hoe ernstig de verstekeling er aan toe is en waar hij of zij vandaan komt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen