Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstekeling landingsgestel overleeft vlucht naar Maastricht

Geplaatst opdonderdag 4 februari 2021 - 17:19

In het landingsgestel van een vliegtuig dat donderdagmiddag landde op Maastricht Aachen Airport, is een verstekeling gevonden.

De illegale passagier heeft de vlucht in de wielkast van het vrachtvliegtuig overleefd, meldt woordvoerder Hella Hendriks van het vliegveld. Het is niet bekendgemaakt of het om een man of een vrouw gaat.

Traumahelikopter
Wel was de verstekeling er ernstig aan toe. Een traumahelikopter werd opgeroepen met een arts, die het slachtoffer stabiliseerde. Daarna werd de verstekeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Video: Orange Media

Overleefd
Het vliegtuig waar de verstekeling in zat was volgens de woordvoerder afkomstig uit Londen. Dat is dan ook de reden dat de verstekeling de vlucht heeft overleefd. De reis was niet alleen relatief kort, maar wordt ook op relatief lage hoogte gevlogen. Langere vluchten vinden meestal plaats op een hoogte van meer dan 10 kilometer, waar de temperatuur zo'n 50 graden onder nul is.

Onduidelijk is nog hoe ernstig de verstekeling er aan toe is en waar hij of zij vandaan komt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen