Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen woest om reclame met nep-Max

Geplaatst opwoensdag 28 september 2016 - 13:14

Bezorgdienst Picnic heeft zich de woede op de hals gehaald van Max Verstappen.

Het bedrijf heeft een spotje opgenomen met daarin een Max lookalike, die op zijn dode gemak boodschappen bezorgt. Dit als parodie op de fonkelnieuwe reclame van Jumbo, waarin de Red Bull-coureur boodschappen bezorgt in zijn snelle bolide.

Actie
Het management van Verstappen kan er in ieder geval niet om lachen. "We gaan op passende wijze actie ondernemen", zegt het management tegen RTL Boulevard. "We zijn het aan het onderzoeken en bespreken het met onze juridische afdeling. Er is oneigenlijk gebruikgemaakt van het beeldmerk van Max Verstappen en daar zijn wij niet blij mee."

Commercial
In de video van de bezorgdienst is te zien hoe de nep-Max, geheel gehuld in een pak van Red Bull, demonstratief langs een bezorgwagen van Jumbo loopt. Hij stapt daarentegen in een klein wagentje van Picnic.

Ludiek
De supermarktbaas van Picnic is zich van geen kwaad bewust. Hij noemt het 'een ludieke aanhaker' op de commercial van Jumbo. "We vonden het grappig", zegt hij tegen RTL Boulevard. "En het lijkt mij duidelijk dat mensen zien dat het een inhaker is en dat ze dat onderscheid kunnen maken. We krijgen op Facebook veel grappige reacties." De supermarktbaas zegt dat hij nog niks van Verstappen heeft vernomen.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen 'photobombt' nietsvermoedende fans
Verstappen eist tonnen van online supermarkt
Video: Spectaculaire beelden van Verstappen in de sneeuw
Max Verstappen bang voor spinnen
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen