Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen woest om reclame met nep-Max

Geplaatst opwoensdag 28 september 2016 - 13:14

Bezorgdienst Picnic heeft zich de woede op de hals gehaald van Max Verstappen.

Het bedrijf heeft een spotje opgenomen met daarin een Max lookalike, die op zijn dode gemak boodschappen bezorgt. Dit als parodie op de fonkelnieuwe reclame van Jumbo, waarin de Red Bull-coureur boodschappen bezorgt in zijn snelle bolide.

Actie
Het management van Verstappen kan er in ieder geval niet om lachen. "We gaan op passende wijze actie ondernemen", zegt het management tegen RTL Boulevard. "We zijn het aan het onderzoeken en bespreken het met onze juridische afdeling. Er is oneigenlijk gebruikgemaakt van het beeldmerk van Max Verstappen en daar zijn wij niet blij mee."

Commercial
In de video van de bezorgdienst is te zien hoe de nep-Max, geheel gehuld in een pak van Red Bull, demonstratief langs een bezorgwagen van Jumbo loopt. Hij stapt daarentegen in een klein wagentje van Picnic.

Ludiek
De supermarktbaas van Picnic is zich van geen kwaad bewust. Hij noemt het 'een ludieke aanhaker' op de commercial van Jumbo. "We vonden het grappig", zegt hij tegen RTL Boulevard. "En het lijkt mij duidelijk dat mensen zien dat het een inhaker is en dat ze dat onderscheid kunnen maken. We krijgen op Facebook veel grappige reacties." De supermarktbaas zegt dat hij nog niks van Verstappen heeft vernomen.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Max Verstappen 'photobombt' nietsvermoedende fans
Verstappen eist tonnen van online supermarkt
Video: Spectaculaire beelden van Verstappen in de sneeuw
Max Verstappen bang voor spinnen
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen