Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen woest om reclame met nep-Max

Geplaatst opwoensdag 28 september 2016 - 13:14

Bezorgdienst Picnic heeft zich de woede op de hals gehaald van Max Verstappen.

Het bedrijf heeft een spotje opgenomen met daarin een Max lookalike, die op zijn dode gemak boodschappen bezorgt. Dit als parodie op de fonkelnieuwe reclame van Jumbo, waarin de Red Bull-coureur boodschappen bezorgt in zijn snelle bolide.

Actie
Het management van Verstappen kan er in ieder geval niet om lachen. "We gaan op passende wijze actie ondernemen", zegt het management tegen RTL Boulevard. "We zijn het aan het onderzoeken en bespreken het met onze juridische afdeling. Er is oneigenlijk gebruikgemaakt van het beeldmerk van Max Verstappen en daar zijn wij niet blij mee."

Commercial
In de video van de bezorgdienst is te zien hoe de nep-Max, geheel gehuld in een pak van Red Bull, demonstratief langs een bezorgwagen van Jumbo loopt. Hij stapt daarentegen in een klein wagentje van Picnic.

Ludiek
De supermarktbaas van Picnic is zich van geen kwaad bewust. Hij noemt het 'een ludieke aanhaker' op de commercial van Jumbo. "We vonden het grappig", zegt hij tegen RTL Boulevard. "En het lijkt mij duidelijk dat mensen zien dat het een inhaker is en dat ze dat onderscheid kunnen maken. We krijgen op Facebook veel grappige reacties." De supermarktbaas zegt dat hij nog niks van Verstappen heeft vernomen.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verstappen eist tonnen van online supermarkt
Max Verstappen 'photobombt' nietsvermoedende fans
Video: Spectaculaire beelden van Verstappen in de sneeuw
Max Verstappen bang voor spinnen
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen