Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen verwacht nog niet veel van motor

Geplaatst opdonderdag 25 april 2019 - 15:49

Max Verstappen verwacht niet dat hij met zijn nieuwe Hondamotor veel beter gaat presteren.

"De prestaties zullen iets beter zijn, maar niet enorm toenemen", zegt de Formule 1-coureur van Red Bull tegen Verstappen.nl.

Vermogen
Bij de grand prix van Azerbeidzjan komend weekend heeft Verstappen de beschikking over de zogenoemde Spec 2. "Met de andere motor is niets mis maar dit zijn stappen die Honda wil maken om meer vermogen uit de krachtbron te kunnen halen. Het gaat vooral over de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de motor." Verstappen ziet dat het goed gaat met de auto, waar sinds dit seizoen een motor van Honda in zit. "Het team werkt hard om snel nieuwe onderdelen te introduceren. Hopelijk weten wij op dat vlak beter werk te verrichten dan de concurrentie."

Na een derde plaats en twee keer vierde staat Verstappen derde in de stand om het WK.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen