Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen tweede achter teamgenoot Gasly

Geplaatst opvrijdag 2 augustus 2019 - 16:44

Max Verstappen heeft bij een regenachtige tweede training van de Grote Prijs van Hongarije de tweede tijd gereden.

De 21-jarige coureur van Red Bull moest alleen zijn ploeggenoot Pierre Gasly voor zich dulden.

Regen
De snelste ronde van Verstappen was 1.17,909. Zijn Franse teammaat reed een rondje in 1.17,854. Door de regen op de Hungaroring lieten veel coureurs hun bolides het grootste deel van de training binnen staan.

Hamilton
WK-leider Lewis Hamilton was een fractie langzamer dan Verstappen (0,086 seconde) en klokte de derde tijd. De Brit van Mercedes noteerde bij de eerste training de snelste tijd. Ook toen was Verstappen tweede.

Motorproblemen
Zaterdag is de derde vrije training en daarna volgt de kwalificatie. Zondag om 15.10 uur is de race. Vorig jaar viel Verstappen al na vijf ronden uit door motorproblemen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen