Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen tevreden na sterke eerste dag Red Bull in Bakoe

Geplaatst opvrijdag 4 juni 2021 - 18:40

Max Verstappen sprak van een heel goede start van zijn team Red Bull in de Grote Prijs van Azerbeidzjan. De Limburger zette in de eerste vrije training de snelste tijd neer en moest in de tweede training alleen zijn teamgenoot Sergio Pérez voor zich dulden.

"Qua performance hebben we een hele goede start van het weekend hier in Bakoe", zei Verstappen.

Trainingen
"Het was behoorlijk winderig, wat voor niemand echt gemakkelijk was, maar wat het wel zeker meer interessant maakt. In de eerste training voelde de wagen goed aan. Ik zat er lekker in. Voor de tweede training maakten we een paar aanpassingen om te kijken of dat beter ging, maar ik denk dat het dat niet was."

Lees ook: Teamgenoot Pérez sneller dan Verstappen in tweede training

'Als team sterk'
Verstappen kijkt met vertrouwen naar de zaterdag. "Tot dusverre lijken we als team behoorlijk sterk en daar ben ik heel tevreden mee."

Teamgenoot Pérez
Teamgenoot Pérez sprak van zijn beste vrijdag van dit seizoen. "Vrijdag voelde het alsof ik de wagen nog beter begreep en weet hoe ik hem moet besturen." Ook teambaas Christian Horner had dat gevoel. "Dit was het sterkste optreden van 'Checo' dit jaar en dat is bemoedigend", oordeelde hij.

De race is zondag vanaf 14:00 uur live te volgen via L1 Radio en het liveblog van 1Limburg.

Pitlane blikt vooruit op de GP van Azerbeidzjan:

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen