Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: stapje vooruit met Honda

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 15:18

Max Verstappen begint vol goede moed aan de voorbereiding op de Grote Prijs van Frankrijk, die zondag op het circuit Paul Ricard wordt verreden.

De Formule 1-coureur van Red Bull heeft in Le Castellet de beschikking over een nieuwe upgrade van motorleverancier Honda. "Het is weer een stapje vooruit", laat de Nederlander weten op Verstappen.nl.

Rechte stuk
"We weten dat we qua power unit nog wat stappen moeten zetten om vooral Ferrari bij te benen", vervolgt hij. "Ten opzichte van Ferrari hebben we een beter chassis, maar als je meer dan een seconde verliest op het rechte stuk, wordt het lastig. Ik denk dat Mercedes veel beter is dan iedereen had verwacht. Misschien dat wij nog niet op ons gebruikelijke niveau zitten zoals vorig jaar. Maar met Honda zitten we in een heel interessant project en ik beleef er veel plezier aan."

Mercedes won tot dusver alle zeven GP-races in dit seizoen. Verstappen is na de vierde plek in Monaco en de vijfde in Canada wel weer toe aan een podiumplaats. "We moeten gewoon stappen blijven zetten met zowel de auto als de motor, dan wordt het seizoen vanzelf kleurrijker."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen