Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen snelste in spekgladde derde vrije training

Geplaatst opzaterdag 14 november 2020 - 11:24

Max Verstappen heeft zaterdag ook tijdens de derde vrije training voor de Grote Prijs van Turkije de snelste tijd neergezet.

Voor wat het waard is, want de omstandigheden maakten een fatsoenlijke oefenronde onmogelijk.

Langzamer
Verstappen klokte uiteindelijk met een tijd van 1.48,485. Vrijdag was de Nederlander van Red Bull ook al goed voor de snelste tijden in de eerste twee trainingen: 1.35,077 en 1.28,330. Het verschil met zijn tijd in de derde training gaf al aan dat er van serieus racen zaterdag geen sprake was.

Alleen Charles Leclerc bleef in zijn Ferrari nu binnen de seconde van Verstappen, wiens teamgenoot Alexander Albon anderhalve seconde toegaf.

Mercedes
De Brit Lewis Hamilton, die zich zondag kan verzekeren van zijn derde wereldtitel in de Formule 1, kwam niet eens tot een ronde in de stromende regen op het spekgladde Istanbul Park. De Fin Valtteri Bottas, die in zijn Mercedes wel een rondetijd liet noteren, was 7 seconden langzamer dan Verstappen.

Kwalificatie
Vrijdag was er al kritiek op het gerenoveerde circuit. Hamilton vergeleek de nieuwe asfaltlaag met een ijsbaan. Er zijn zorgen over de kwalificatie, die zaterdagmiddag mogelijk onder dezelfde omstandigheden moet worden verreden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen