Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen snelste bij eerste vrije training Singapore

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 12:15

Max Verstappen heeft bij de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Singapore de snelste tijd gereden.

Hij hield de Duitser Sebastian Vettel (0.16 seconde) en de Engelsman Lewis Hamilton (0.66 seconde) achter zich.

Kunstlicht
Vrijdagmiddag wordt de tweede vrije trainingssessie gehouden. Zaterdag volgt nog een derde gevolgd door de kwalificatie. De race wordt zondag verreden in de avond, onder kunstlicht. Vorig jaar werd Verstappen tweede in Singapore.

Hoge verwachtingen
Verstappen heeft hoge verwachtingen. De sleutel voor een goed resultaat ligt bij de kwalificatie, meent hij. "Inhalen is hier heel lastig, dus in de kwalificatie moet je echt pieken", aldus de Limburger, die doorgaans geen moeite heeft met de drukkende warmte in Singapore en het rijden onder kunstlicht ook niet vervelend vindt. "Het is heet, het is fysiek en je zweet veel, maar het is een van mijn favoriete circuits."

Lees ook: Video: Gevecht tussen Hamilton en Verstappen dient zich aan

De race in Singapore begint zondag om 14:10 uur Nederlandse tijd. De grand prix is dan live te volgen via L1 Radio én de liveblog op 1Limburg.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen