Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen rijdt tweede tijd in laatste vrije training

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 13:32

Max Verstappen heeft bij de derde vrije training voor de Grote Prijs van Italië op Monza de tweede tijd gerealiseerd.

Alleen de Duitser Sebastian Vettel was sneller dan de Nederlander. De Ferrari-coureur kwam op het thuiscircuit uit op een snelste rondje van 1.20,294. Verstappen bleef daar slechts ruim drie honderdsten boven.

Hamilton zesde
De derde tijd kwam op naam van Valtteri Bottas, de Fin van Mercedes. Zijn teamgenoot en klassementsleider Lewis Hamilton kwam tot de zesde tijd. Zaterdagmiddag volgt de kwalificatie. Het staat al vast dat Verstappen zondag achteraan moet starten. Hij krijgt een gridstraf vanwege een motorwissel. Zijn Honda is voorzien van een nieuwe Spec 4-motor.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen