Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen rekent ook op Hockenheim op Nederlandse steun

Geplaatst opdinsdag 17 juli 2018 - 13:46

Voor Max Verstappen-fans is het aankomend raceweekend in het Duitse Hockenheim één van de beste mogelijkheden om hun held in levenden lijve in actie te zien.

Verstappen zegt op de website van zijn team Red Bull Racing dan ook te rekenen op de Nederlandse aanhang.

Steunen
"Ik weet zeker dat er behoorlijk wat Nederlandse fans naar het circuit zullen komen om mij te steunen", zegt de nummer zes in de WK-tussenstand. De Grote Prijs van Duitsland werd in 2017 niet verreden, in 2016 greep Verstappen op Hockenheim de derde plaats, achter teamgenoot Daniel Ricciardo.

Belangrijk
Het is volgens Verstappen een goede zaak dat de Formule 1 na twee jaar terug is op het altijd drukbezochte circuit. "Ik kijk ernaar uit. Ik denk dat het voor Duitsland heel belangrijk is om een eigen grand prix te hebben, omdat het land zoveel autosportliefhebbers heeft."

Historische baan
De Limburger ziet dan ook opnieuw kansen op een goed resultaat. "Het double podium is natuurlijk een mooie herinnering. Hockenheim is een historische baan met interessante bochten, vooral in de laatste sector. Daar kun je meerdere lijnen rijden en dat is leuk. Ik kijk uit naar het hele weekend en hoop op een nieuwe mooie ervaring."

De startlichten gaan zondag iets na 15:00 uur uit. 1Limburg verzorgt dan weer een liveblog.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen