Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: 'Red Bull nog niet goed genoeg'

Geplaatst opzaterdag 8 juni 2019 - 10:37

Max Verstappen heeft na de eerste trainingsdag bij de Grote Prijs van Canada nog maar eens herhaald dat Red Bull nog niet de auto heeft waarmee het races kan winnen.

"Onze auto is niet beter dan Mercedes, ook al zitten we er al dichter op. De Red Bull van dit jaar is in zijn geheel niet zo'n goede auto als vorig jaar", vertelde Verstappen aan Ziggo Sport.

Team
Red Bull reed vorig jaar met motoren van Renault, maar brak aan het eind van dat jaar de samenwerking met de Franse leverancier. Vanaf dit jaar levert Honda de krachtbron. "Ik vind dat Honda het goed doet, maar het kan natuurlijk altijd beter. We moeten vooral als team blijven werken aan de verbetering van onze auto", aldus de Limburgse Formule 1-coureur, die vrijdag in de tweede training zijn auto beschadigde nadat hij de zogeheten 'Wall of Champions' raakte.

Vrije training
Voor zaterdag staan de derde vrije training en de kwalifcatierace op Circuit Gilles Villeneuve in Montréal op de rol. Verstappen verwacht dat hij beter zal presteren. "Er komt grip bij, dus ik hoop op een goede kwalificatie", aldus de huidige nummer 4 in het WK, die dit jaar twee keer derde werd en vier keer als vierde finishte in de races.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen