Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: 'Red Bull nog niet goed genoeg'

Geplaatst opzaterdag 8 juni 2019 - 10:37

Max Verstappen heeft na de eerste trainingsdag bij de Grote Prijs van Canada nog maar eens herhaald dat Red Bull nog niet de auto heeft waarmee het races kan winnen.

"Onze auto is niet beter dan Mercedes, ook al zitten we er al dichter op. De Red Bull van dit jaar is in zijn geheel niet zo'n goede auto als vorig jaar", vertelde Verstappen aan Ziggo Sport.

Team
Red Bull reed vorig jaar met motoren van Renault, maar brak aan het eind van dat jaar de samenwerking met de Franse leverancier. Vanaf dit jaar levert Honda de krachtbron. "Ik vind dat Honda het goed doet, maar het kan natuurlijk altijd beter. We moeten vooral als team blijven werken aan de verbetering van onze auto", aldus de Limburgse Formule 1-coureur, die vrijdag in de tweede training zijn auto beschadigde nadat hij de zogeheten 'Wall of Champions' raakte.

Vrije training
Voor zaterdag staan de derde vrije training en de kwalifcatierace op Circuit Gilles Villeneuve in Montréal op de rol. Verstappen verwacht dat hij beter zal presteren. "Er komt grip bij, dus ik hoop op een goede kwalificatie", aldus de huidige nummer 4 in het WK, die dit jaar twee keer derde werd en vier keer als vierde finishte in de races.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen