Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen racet volgend jaar mogelijk ook in Miami

Geplaatst opwoensdag 2 mei 2018 - 15:34

Het lijkt erop dat Max Verstappen zich mag opmaken voor een raceweekend in het Amerikaanse Miami. De komst van de Formule 1 naar de stad in Florida is weer een stap dichterbij.

Het voorstel om een race in het centrum van de stad te organiseren wordt voorgelegd aan het stadsbestuur, dat volgende week donderdag een stemming houdt.

Tot 2028
Bij goedkeuring van de plannen wordt Miami vanaf komend seizoen toegevoegd aan de kalender. De race blijft dan in ieder geval tot het jaar 2028 op de kalender staan.

Austin
​Liberty Media, de Amerikaanse eigenaar van de Formule 1, wil de Verenigde Staten een grotere rol geven in de belangrijkste raceklasse ter wereld. Dit seizoen is eind oktober een Formule 1-race in de Verenigde Staten, in Austin (Texas).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen