Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen over Hamilton en Vettel: 'Ik zit in hun hoofd'

Geplaatst opdonderdag 31 oktober 2019 - 22:03

Max Verstappen vond de reacties van Lewis Hamilton en Sebastian Vettel na de Grote Prijs van Mexico vorig weekeinde niet zo handig.

"Ik vond het een beetje een domme opmerking", zei de Nederlandse Formule 1-coureur donderdag in Austin, aldus Sky Sports. "Ik zit duidelijk in hun hoofd. Dat lijkt me goed."

Inhaalrace
Verstappen eindigde afgelopen zondag na een lange inhaalrace als zesde in Mexico-Stad. Kort na de start tikte zijn bolide de wagen van Hamilton aan.

Lekke band
Later in de race kwam de kopman van Red Bull ook in aanraking met de Mercedes van de Fin Valtteri Bottas. Daarbij liep de auto van de Nederlander een lekke band op, waardoor hij grote achterstand opliep.

Respect
Hamilton, die de race won, zei na afloop: "Sommigen zijn slimmer, sommigen zijn veel slimmer, anderen zijn agressiever en weer anderen zijn in dat opzicht wat dommer. In die wetenschap geef je soms wat meer ruimte weg aan enkele racers. Bij andere coureurs hoeft dat niet, want die tonen aardig wat respect. Maar ja, Max. De kans is zeker aanwezig om met hem in aanraking te komen als je hem geen extra ruimte geeft. Dus meestal doe je dat."

Lees ook: Hamilton: 'Het is beter om Max wat meer ruimte te geven'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen