Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen over Hamilton en Vettel: 'Ik zit in hun hoofd'

Geplaatst opdonderdag 31 oktober 2019 - 22:03

Max Verstappen vond de reacties van Lewis Hamilton en Sebastian Vettel na de Grote Prijs van Mexico vorig weekeinde niet zo handig.

"Ik vond het een beetje een domme opmerking", zei de Nederlandse Formule 1-coureur donderdag in Austin, aldus Sky Sports. "Ik zit duidelijk in hun hoofd. Dat lijkt me goed."

Inhaalrace
Verstappen eindigde afgelopen zondag na een lange inhaalrace als zesde in Mexico-Stad. Kort na de start tikte zijn bolide de wagen van Hamilton aan.

Lekke band
Later in de race kwam de kopman van Red Bull ook in aanraking met de Mercedes van de Fin Valtteri Bottas. Daarbij liep de auto van de Nederlander een lekke band op, waardoor hij grote achterstand opliep.

Respect
Hamilton, die de race won, zei na afloop: "Sommigen zijn slimmer, sommigen zijn veel slimmer, anderen zijn agressiever en weer anderen zijn in dat opzicht wat dommer. In die wetenschap geef je soms wat meer ruimte weg aan enkele racers. Bij andere coureurs hoeft dat niet, want die tonen aardig wat respect. Maar ja, Max. De kans is zeker aanwezig om met hem in aanraking te komen als je hem geen extra ruimte geeft. Dus meestal doe je dat."

Lees ook: Hamilton: 'Het is beter om Max wat meer ruimte te geven'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen