Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen op zoek naar 'sweet spot'

Geplaatst opdonderdag 5 oktober 2017 - 12:38

Formule 1-coureur Max Verstappen is met extra veel energie aan de voorbereiding begonnen op de Grote Prijs van Japan, die zondag op het circuit van Suzuka wordt verreden.

Zijn triomf afgelopen zondag in Maleisië heeft het vertrouwen in zichzelf, het team en de bolide van Red Bull een flinke impuls gegeven.

Compromis
"Deze overwinning motiveert me en toont aan dat als alles goed gaat, er een goed resultaat volgt", liet de twintigjarige coureur weten op zijn website Verstappen.nl. "Op een gegeven moment moet je op de sterke punten van de auto inspringen, in plaats van altijd een compromis zoeken. Dat is wat we in Maleisië gedaan hebben."

Vooruitgang
Over zijn kansen op Suzuka hield Verstappen zich nog op de vlakte. "We hebben de laatste paar races grote vooruitgang geboekt, daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Maar we moeten hier opnieuw laten zien dat we een echt goed chassis hebben. Je moet opnieuw de ‘sweet spot’ vinden om de auto goed af te stellen. Dat is niet altijd even makkelijk. We moeten het afwachten."

Live
De race op het Circuit Suzuka is zondag vanaf 07:00 uur live te volgen bij 1Limburg.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen