Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen ook in derde vrije training tweede

Geplaatst opzaterdag 3 augustus 2019 - 14:32

Max Verstappen heeft ook in de derde vrije training voor de Grote Prijs van Hongarije de tweede tijd gerealiseerd.

Op de Hungaroring kwam de rijder van Red Bull tot een tijd van 1.16,097. In zijn laatste poging dook Lewis Hamilton in zijn Mercedes daar net onder. Het verschil bedroeg 0,013 seconde. Sebastian Vettel (Ferrari) was goed voor de derde tijd.

Stabiel
Verstappen was vrijdag in de eerste twee vrije trainingen ook al twee keer goed geweest voor de tweede tijd. Eerst was Hamilton hem te snel af. Daarna moest Verstappen alleen ploeggenoot Pierre Gasly voor zich dulden. De Fransman zette, ditmaal in droge omstandigheden, de zesde tijd neer.

Motorproblemen
Zaterdag volgt nog de kwalificatie. Zondag om 15.10 uur is de race. Vorig jaar viel Verstappen al na vijf ronden uit door motorproblemen.

Revanche
Mercedes is uit op revanche, na de desastreus verlopen GP van Duitsland van vorig weekend. Toen vielen beide Mercedes-rijders buiten de punten. Hamilton en Bottas, die zaterdag de vierde tijd had, bezetten nog wel de plaatsen één en twee in de WK-stand. Voor Verstappen, die na zijn zege op Hockenheim wel naar de derde plaats klom.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen