Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: 'Nog niet de kracht van Mercedes en Ferrari'

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 14:22

Wat materiaal betreft loopt de Honda-auto van Max Verstappen nog achter op de auto’s van Mercedes en Ferrari.

Vooral bij het chassis is nog ruimte voor verbetering, vindt de coureur zelf. Dat zegt hij in een interview met Telegraaf-tv.

Chassis
"Je bent gewoon erg afhankelijk van je materiaal. Op dit moment hebben we nog niet de kracht die Mercedes en Ferrari wel heeft. Vooral op het gebied van het chassis kunnen we nog een stap zetten", aldus Verstappen. Dit is het rijdbare onderstel van de auto.

Upgrades
Hij is daarom hoopvol over de komende upgrades van Honda. Die zijn nodig volgens de coureur, want: "Ik denk dat we zowel het materiaal als het team met de coureurs tot zover mogelijk geoptimaliseerd hebben." De eerste upgrade vindt plaats voor de Grand Prix in Azerbeidjan, dan wordt de motor aangepast. Voor de Spaanse Grand Prix in Barcelona staat er een zogeheten 'pakketupgrade' gepland. Dan worden meerdere delen van de auto verbeterd.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen