Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: 'Mikken op maximale score in Singapore'

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 19:04

Na twee races om snel te vergeten gaat Max Verstappen ervan uit dat hij in Singapore de volle buit kan pakken.

De Red Bull-coureur zegt op de website van zijn werkgever dat hij 'mikt op maximale punten' op het stratencircuit in de stadstaat.

Kwalificatie sleutel
"Het is een race waar we het doorgaans beter doen dan op bijvoorbeeld Monza en Spa, en hopelijk hebben we dit weekend opnieuw succes. Inhalen is er wel erg lastig, dus de kwalificatie is de sleutel", aldus de optimistische Verstappen, die in Italië na een motorwissel en een inhaalrace genoegen moest nemen met een achtste plaats en in België de eerste ronde niet overleefde.

'Normaler' raceweekend
"Ik kijk ernaar uit om een 'normaler' raceweekend te hebben. We mikken op maximale punten en ik kijk er echt naar uit", zegt de Limburger, die een fan is van de nachtrace. "Ik hou van het rijden onder kunstlicht, omdat het meer karakter geeft aan het circuit. En ik hou van dit raceweekend omdat het anders is dan een normale race."

Warm en fysiek zwaar
Wel vraagt het stratencircuit veel van de coureurs, weet ook Verstappen. "Het is er warm, fysiek zwaar en je zweet veel, maar het is één van mijn favoriete circuits. Er zijn veel bochten, een mix van lage- en hogesnelheidsbochten plus bochten waar de uitloopstroken beperkt zijn. Het is dus een enorm diverse baan."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen