Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: 'Mikken op maximale score in Singapore'

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 19:04

Na twee races om snel te vergeten gaat Max Verstappen ervan uit dat hij in Singapore de volle buit kan pakken.

De Red Bull-coureur zegt op de website van zijn werkgever dat hij 'mikt op maximale punten' op het stratencircuit in de stadstaat.

Kwalificatie sleutel
"Het is een race waar we het doorgaans beter doen dan op bijvoorbeeld Monza en Spa, en hopelijk hebben we dit weekend opnieuw succes. Inhalen is er wel erg lastig, dus de kwalificatie is de sleutel", aldus de optimistische Verstappen, die in Italië na een motorwissel en een inhaalrace genoegen moest nemen met een achtste plaats en in België de eerste ronde niet overleefde.

'Normaler' raceweekend
"Ik kijk ernaar uit om een 'normaler' raceweekend te hebben. We mikken op maximale punten en ik kijk er echt naar uit", zegt de Limburger, die een fan is van de nachtrace. "Ik hou van het rijden onder kunstlicht, omdat het meer karakter geeft aan het circuit. En ik hou van dit raceweekend omdat het anders is dan een normale race."

Warm en fysiek zwaar
Wel vraagt het stratencircuit veel van de coureurs, weet ook Verstappen. "Het is er warm, fysiek zwaar en je zweet veel, maar het is één van mijn favoriete circuits. Er zijn veel bochten, een mix van lage- en hogesnelheidsbochten plus bochten waar de uitloopstroken beperkt zijn. Het is dus een enorm diverse baan."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen