Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen maakt zich geen zorgen over nieuwe Honda-motor

Geplaatst opdonderdag 14 september 2017 - 17:04

Max Verstappen reageert koeltjes op het nieuws dat de bolides van Red Bull vanaf 2019 van een Honda-motor worden voorzien.

"Ik moet nog zien wat ik in 2019 ga doen", zegt de Formule 1-coureur tegen Motorsport.com. "Ik maak me er geen grote zorgen over. Ik wil me eerst focussen op het begin van 2018 en zien hoe competitief we dan zijn."

Honda
Donderdag werd bekend dat Red Bull Racing en Renault vanaf 2019 uit elkaar gaan. De Franse motorproducent wil het contract niet verlengen. Daarom gaan de Formule 1-auto's met Honda-motoren rijden.

Lees ook: Verstappen en Red Bull zwaaien Renault uit

Competitieve motor
Verstappen kent dit seizoen weinig geluk met de motor van Renault. De racesensatie weet niet of de switch naar Honda de juiste keuze is. "Ik heb geen idee. Je weet het nooit. Misschien is de Honda-motor volgend jaar wel heel erg competitief", zegt hij. "Ik zal moeten afwachten."

Lees ook: Geduld Ricciardo bij Red Bull raakt ook op

Contract
De 19-jarige coureur heeft nog een contract tot eind 2019 bij het team uit Milton Keynes. Het is nog maar de vraag of hij dan nog in een Red Bull-bolide rijdt. "Ik heb het niet graag over contracten, daarom zei ik ook dat ik eerst het begin van 2018 wil afwachten." Over eventuele aanbiedingen van andere teams uit de koningsklasse van de autosport laat hij niks los. "Ik kan in een supermarkt en een kledingwinkel terecht. En er is ook een fietsenwinkel waar ik aan de slag kan en ik zou zelfs mijn eigen fietsen kunnen gaan bouwen, als ik dat zou willen", aldus Verstappen.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen