Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen maakt zich geen zorgen over nieuwe Honda-motor

Geplaatst opdonderdag 14 september 2017 - 17:04

Max Verstappen reageert koeltjes op het nieuws dat de bolides van Red Bull vanaf 2019 van een Honda-motor worden voorzien.

"Ik moet nog zien wat ik in 2019 ga doen", zegt de Formule 1-coureur tegen Motorsport.com. "Ik maak me er geen grote zorgen over. Ik wil me eerst focussen op het begin van 2018 en zien hoe competitief we dan zijn."

Honda
Donderdag werd bekend dat Red Bull Racing en Renault vanaf 2019 uit elkaar gaan. De Franse motorproducent wil het contract niet verlengen. Daarom gaan de Formule 1-auto's met Honda-motoren rijden.

Lees ook: Verstappen en Red Bull zwaaien Renault uit

Competitieve motor
Verstappen kent dit seizoen weinig geluk met de motor van Renault. De racesensatie weet niet of de switch naar Honda de juiste keuze is. "Ik heb geen idee. Je weet het nooit. Misschien is de Honda-motor volgend jaar wel heel erg competitief", zegt hij. "Ik zal moeten afwachten."

Lees ook: Geduld Ricciardo bij Red Bull raakt ook op

Contract
De 19-jarige coureur heeft nog een contract tot eind 2019 bij het team uit Milton Keynes. Het is nog maar de vraag of hij dan nog in een Red Bull-bolide rijdt. "Ik heb het niet graag over contracten, daarom zei ik ook dat ik eerst het begin van 2018 wil afwachten." Over eventuele aanbiedingen van andere teams uit de koningsklasse van de autosport laat hij niks los. "Ik kan in een supermarkt en een kledingwinkel terecht. En er is ook een fietsenwinkel waar ik aan de slag kan en ik zou zelfs mijn eigen fietsen kunnen gaan bouwen, als ik dat zou willen", aldus Verstappen.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen