Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verstappen maakt zich geen zorgen over nieuwe Honda-motor

Geplaatst opdonderdag 14 september 2017 - 17:04

Max Verstappen reageert koeltjes op het nieuws dat de bolides van Red Bull vanaf 2019 van een Honda-motor worden voorzien.

"Ik moet nog zien wat ik in 2019 ga doen", zegt de Formule 1-coureur tegen Motorsport.com. "Ik maak me er geen grote zorgen over. Ik wil me eerst focussen op het begin van 2018 en zien hoe competitief we dan zijn."

Honda
Donderdag werd bekend dat Red Bull Racing en Renault vanaf 2019 uit elkaar gaan. De Franse motorproducent wil het contract niet verlengen. Daarom gaan de Formule 1-auto's met Honda-motoren rijden.

Lees ook: Verstappen en Red Bull zwaaien Renault uit

Competitieve motor
Verstappen kent dit seizoen weinig geluk met de motor van Renault. De racesensatie weet niet of de switch naar Honda de juiste keuze is. "Ik heb geen idee. Je weet het nooit. Misschien is de Honda-motor volgend jaar wel heel erg competitief", zegt hij. "Ik zal moeten afwachten."

Lees ook: Geduld Ricciardo bij Red Bull raakt ook op

Contract
De 19-jarige coureur heeft nog een contract tot eind 2019 bij het team uit Milton Keynes. Het is nog maar de vraag of hij dan nog in een Red Bull-bolide rijdt. "Ik heb het niet graag over contracten, daarom zei ik ook dat ik eerst het begin van 2018 wil afwachten." Over eventuele aanbiedingen van andere teams uit de koningsklasse van de autosport laat hij niks los. "Ik kan in een supermarkt en een kledingwinkel terecht. En er is ook een fietsenwinkel waar ik aan de slag kan en ik zou zelfs mijn eigen fietsen kunnen gaan bouwen, als ik dat zou willen", aldus Verstappen.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen