Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen langer in wachtkamer: ook geen GP Azerbeidzjan

Geplaatst opmaandag 23 maart 2020 - 12:42

In navolging van de eerste zeven races gaat ook de achtste geplande race van het Formule 1-seizoen niet door.

De Grand Prix van Azerbeidzjan in Bakoe is afgelast, zo laten Formule 1, de raceorganisator en autosportbond FIA maandag weten. Dat besluit is genomen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Canada
Daardoor duurt de winterstop van Max Verstappen inmiddels minimaal tot de komende zomer. De eerstvolgende race die (nog) niet afgelast is, is de Grand Prix van Canada op 14 juni.

Lees ook: Nederlandse GP uitgesteld: thuisrace Verstappen niet in mei

Acht afgelaste races
Eerder ging er al een streep door de GP's van Australië, Bahrein, Vietnam, China, Monaco, Spanje én Nederland. Op Zandvoort zou voor het eerst in 35 jaar een Formule 1-race verreden worden.

Augustus
Mogelijk krijgen Zandvoort en een aantal andere races een nieuwe plek op de aangepaste racekalender. Eerder haalde de Formule 1 de geplande zomerstop al naar voren naar maart, om zo ruimte te creëren voor het inhalen van races in augustus.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen