Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen kijkt uit naar vakantie

Geplaatst opvrijdag 16 november 2018 - 19:34

Max Verstappen kijkt uit naar de slotrace van het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi.

"Het lekkere weer en de relaxte sfeer in de paddock zorgen ervoor dat iedereen lacht", zegt de coureur van Red Bull.

Bochtige sectoren
Verstappen weet dat zijn bolide op de lange, rechte stukken vermogen tekort komt ten opzichte van de Mercedessen en Ferrari's. "Die lange stukken zijn niet in ons voordeel, maar we proberen het verlies goed te maken in de bochtige sectoren." In de week na de Grote Prijs van Abu Dhabi staan ook nog wat testdagen op het programma, waarna de 21-jarige Nederlander op vakantie kan.

Emotioneel
"En voor we het weten, gaan we al weer hard aan het werk voor volgend jaar."
Teamgenoot Daniel Ricciardo rijdt volgende week in Abu Dhabi zijn laatste race voor Red Bull. De Australiër stapt over naar Renault. "Het zal emotioneel worden als ik voor de laatste keer over de finishlijn kom. Hopelijk kan ik zondag op het podium met nepchampagne spuiten, dat zou een passend afscheid zijn", aldus Ricciardo.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen