Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: ik was heel vastberaden

Geplaatst opzondag 28 oktober 2018 - 22:40

Max Verstappen was meer dan ooit gebrand op de zege in de Grote Prijs van Mexico.

De Limburger was in de aanloop naar de race steeds veruit de snelste geweest in de trainingen, maar hij miste tot zijn grote teleurstelling in de kwalificatierace de poleposition, omdat teamgenoot Daniel Ricciardo iets sneller was.

Lees ook: Soevereine Max Verstappen is iedereen de baas in Mexico

Start de sleutel
"Daar baalde ik van. Ik was heel vastberaden om de race te winnen", zei hij direct na zijn vijfde overwinning in een Formule 1-race. "De start was de sleutel. Verder was de auto fantastisch'', jubelde de 21-jarige coureur van Red Bull, die eerst het Wilhelmus aanhoorde op het podium, vervolgens van de champagne genoot en daarna met deejay Armin van Buuren de duizenden Mexicaanse fans aanspoorde tot een feestje.

Lees ook: Teruglezen: Opnieuw goud voor Max in Mexico

Nerveus
Verstappen wist vanaf de tweede startplek op te rukken naar de koppositie door Ricciardo in te halen en Lewis Hamilton (Mercedes) in de bocht voor te blijven. "We hadden één en twee kunnen worden met Red Bull. Het was jammer dat Daniel uitviel. Ik was daardoor toch wat nerveus, want ik wilde natuurlijk niet dat ook mij dat zou overkomen."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen