Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen hoopt punten te kunnen scoren

Geplaatst opzaterdag 14 maart 2015 - 10:11

Max Verstappen was zaterdag niet helemaal tevreden na zijn eerste optreden in een kwalificatietraining in de Formule 1 bij de Grote Prijs van Australië.

De 17-jarige autocoureur zette op het circuit van Melbourne in zijn bolide van Toro Rosso de twaalfde tijd neer. "Ik voelde me goed in de auto en de eerste sessie ging goed. In de tweede fase van de kwalificatie ging het redelijk. Ik had wel het gevoel dat er iets in mijn rug zat waardoor mijn schouder een beetje pijn deed. Helaas had ik geen goede ronde omdat mijn banden nog niet klaar waren.''

In de fout
Verstappen ging in zijn tweede ronde in de fout. "Ik ging te wijd de bocht in en verloor de controle over de achterkant van de auto. Dit kostte heel veel tijd. Het is jammer, maar ik kan daar nu niets meer aan veranderen. Ik kijk nu vooral uit naar morgen, mijn eerste race in de Formule 1. Ik hoop dat de auto goed is en ik hoop dat we een paar punten kunnen scoren als we de goede racesnelheid hebben.'"

Lees ook: Max Verstappen kwalificeert zich als 12e

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Verstappen raakt muur bij test in Abu Dhabi
Max Verstappen krijgt eigen documentaireserie
Max Verstappen vijfde tijdens tweede testdag
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen