Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen hoopt punten te kunnen scoren

Geplaatst opzaterdag 14 maart 2015 - 10:11

Max Verstappen was zaterdag niet helemaal tevreden na zijn eerste optreden in een kwalificatietraining in de Formule 1 bij de Grote Prijs van Australiƫ.

De 17-jarige autocoureur zette op het circuit van Melbourne in zijn bolide van Toro Rosso de twaalfde tijd neer. "Ik voelde me goed in de auto en de eerste sessie ging goed. In de tweede fase van de kwalificatie ging het redelijk. Ik had wel het gevoel dat er iets in mijn rug zat waardoor mijn schouder een beetje pijn deed. Helaas had ik geen goede ronde omdat mijn banden nog niet klaar waren.''

In de fout
Verstappen ging in zijn tweede ronde in de fout. "Ik ging te wijd de bocht in en verloor de controle over de achterkant van de auto. Dit kostte heel veel tijd. Het is jammer, maar ik kan daar nu niets meer aan veranderen. Ik kijk nu vooral uit naar morgen, mijn eerste race in de Formule 1. Ik hoop dat de auto goed is en ik hoop dat we een paar punten kunnen scoren als we de goede racesnelheid hebben.'"

Lees ook: Max Verstappen kwalificeert zich als 12e

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Verstappen raakt muur bij test in Abu Dhabi
Max Verstappen krijgt eigen documentaireserie
Max Verstappen vijfde tijdens tweede testdag
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen