Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen hoopt op top-10 bij goedwerkende motor

Geplaatst opdonderdag 23 april 2015 - 16:26

Max Verstappen kijkt samen met motorleverancier Renault naar een oplossing voor de motorproblemen. "Niemand wil dit, ook Renault zeker niet", aldus de coureur.

De debutant in de Formule 1 moest zijn races in Australië, China en Bahrein voortijdig afbreken vanwege een haperende motor. Het Franse Renault belooft beterschap.

Oplossen
"We moeten kijken waar het probleem ligt en dat oplossen. We weten dat als we dat voor elkaar krijgen, we voor een plek in de top tien kunnen vechten", zegt de ambitieuze zoon van Jos Verstappen in De Telegraaf.

Barcelona
Verstappen hoopt dat de problemen voor de volgende race in Barcelona op 10 mei zijn opgelost. "Als rijder moet je als je in de auto zit steeds de juiste informatie door blijven geven. Vertellen wat er aan de hand is. Hopelijk kunnen we het voor Barcelona allemaal oplossen."

Lees hier alles over Max Verstappen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Motorleverancier Verstappen belooft opnieuw verbetering
Renault erkent zwakke motor van Max Verstappen
Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Verstappen raakt muur bij test in Abu Dhabi
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen