Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen heeft vertrouwen in race in Bahrein

Geplaatst opdonderdag 26 november 2020 - 18:36

Max Verstappen ziet de race op het circuit van Bahrein in de Formule 1 van het komend weekeinde met optimisme tegemoet.

"Ik heb er best vertrouwen in", zegt hij op Verstappen.nl. "We hebben een paar nieuwe onderdelen getest en dat voelde zeker positief. In het verleden hebben we hier als Red Bull echter nooit echt een kans gehad om te winnen. Nu hoop ik daar natuurlijk wel op."

Seizoen goed afsluiten
Het WK-klassement is voor Verstappen van minder belang. "Tweede of derde, dat maakt me niet zoveel uit. Ik vind het belangrijker dat we het seizoen met drie positieve races afsluiten." Lewis Hamilton veroverde in de vorige race in Turkije al de wereldtitel.

Turkije snel vergeten
Verstappen werd zesde in Turkije. Hij sprak van een race om snel te vergeten. "Soms heb je van die weekenden dat het allemaal niet wil lukken. Jammer. Ik keek echt uit naar de Turkse Grand Prix. Maar we hebben dit jaar ook veel goede momenten gehad. Hopelijk gaat het hier in Bahrein weer probleemloos."

Lees ook: Pitlane: 'Snelle ronde, veel DRS, veel inhaalmogelijkheden'

In aanloop naar de GP van Bahrein is een coronabesmetting geconstateerd bij het team van Verstappen. Het gaat om Jonathan Wheatley, sportief directeur bij Red Bull.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen