Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: goede herinneringen aan Hockenheim

Geplaatst opdonderdag 19 juli 2018 - 18:33

Max Verstappen heeft goede hoop dat hij komend weekeinde in de Grote Prijs van Duitsland weer mee kan strijden om de punten.

De Hockenheimring ligt zijn Red Bull volgens kenners niet heel goed.

Hard werken
"Op sommige circuits hebben we het wat moeilijker, maar dan geeft een goed resultaat ook meer voldoening. In Oostenrijk hadden we ook geen hoge verwachtingen, maar door hard te blijven werken en het beste eruit proberen te halen, hebben we uiteindelijk wel de race gewonnen. Dat probeer ik hier ook", aldus Verstappen in een vooruitblik op Verstappen.nl.

Lees ook: Tip Duitse politie aan Verstappen-fans: borst- of heuptasje

Na zijn zege in Oostenrijk viel Verstappen twee weken terug uit in de Grote Prijs van Groot-Brittannië.

Andere strategie
Twee jaar terug eindigde de Nederlander op de Hockenheimring als derde. Toen moest de jonge coureur ploeggenoot Daniel Ricciardo voor laten gaan. "Ik was toen net nieuw bij Red Bull en Daniel stond er beter voor in het kampioenschap. Bovendien waren we onderweg met verschillende strategieën, dus vandaar dat het logisch was. Dit jaar verkeren we in een hele andere situatie, mede omdat het dit seizoen best gemakkelijk is om qua banden een strategie te plannen. Dan hoef je dus als team ook niet met twee verschillende strategieën van start", aldus Verstappen.

Regen
De Nederlander hoopt op regen tijdens de kwalificatie. "Dat zou mooi zijn, maar het is afwachten wat het weer hier doet. Vooral vrijdag wordt het hier erg warm en ik weet niet of dat sportief gezien een voordeel voor ons is."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen