Overslaan en naar de inhoud gaan

'Verstappen gegroeid sinds vertrek Ricciardo'

Geplaatst opdinsdag 9 juli 2019 - 14:47

Het vertrek van Daniel Ricciardo bij het Formule 1-team Red Bull heeft Max Verstappen goed gedaan, zegt teambaas Christian Horner.

"Max heeft de rol van kopman overgenomen en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Hij is gegroeid naar een nog volwassener en doelgerichter coureur", aldus de Engelsman in aanloop naar de Grote Prijs van Groot-Brittannië op circuit Silverstone.

Schaduw
De Australiër, winnaar van zeven grands prix, heeft Red Bull dit jaar verruild voor Renault. "Ricciardo was een persoonlijkheid, met een groot gevoel voor humor en Max stond altijd een beetje bij hem in de schaduw. Maar dat is nu heel anders."

Beste coureur
"Als coureur verkeert Max in de vorm van zijn leven. Als je de laatste twaalf maanden in ogenschouw neemt, dan is hij de beste coureur in het veld. Hij zit niet in de beste auto, maar hij presteert buitengewoon en heeft sinds Montreal vorig jaar praktisch geen fout meer gemaakt."

Recordhouder
De cijfers spreken voor zich; van de laatste 24 races won de Limburger er drie, eindigde hij vier keer als tweede en zes keer als derde. Zijn indrukwekkende zege twee weken terug in de Grote Prijs van Oostenrijk was al zijn 25e podiumplek. Verstappen is daarmee recordhouder bij coureurs onder de 21 jaar. "Max is de nieuwe generatie en het zou fantastisch zijn voor de sport als we hem neus-aan-neus met Lewis Hamilton kunnen zien racen. Hij is het grootste bezit van Red Bull en wij moeten hem een auto leveren waarin hij daadwerkelijk voor de wereldtitel kan strijden", aldus Horner.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen