Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen gaat strijden voor podiumplek in Monaco

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 7:09

De Grand Prix van Monaco staat dit weekend op het programma. Max Verstappen denkt dat hij dit jaar voor een podiumplek kan strijden in de dwergstaat aan de Middellandse Zee.

"Ik ben ervan overtuigd dat we voor het podium kunnen vechten, maar het is afwachten welke trede dat zal zijn", blikt de Red Bull-coureur vooruit op Verstappen.nl.

Succes
Ondanks het gegeven dat de 21-jarige Verstappen in Monaco woont, kende hij tot dusver weinig succes op het smalle stratencircuit. Tweemaal haalde hij de finish niet. Een keer werd hij vijfde en afgelopen seizoen kwam hij als negende over de streep. "Ik heb vier Grands Prix in Monaco gereden en hopelijk race ik er nog twintig, dus ik heb nog veel kansen om hier een goed resultaat te scoren", aldus Verstappen.

Favoriet
Dit weekend hoopt de Limburgse coureur zijn Red Bull-bolide naar een podiumplek in het prinsdom te kunnen te sturen. Als winnaar over de streep komen, ziet hij niet direct gebeuren. "Mercedes is dit weekend duidelijk de favoriet. Ik denk niet dat wij hier in Monaco zo goed zullen zijn als we vorig jaar waren. Op deze baan zijn we normaal gesproken wat competitiever."

Vrije training
Donderdagochtend om 11:00 uur staat de eerste vrije training op het programma. Om 15:00 uur mogen de coureurs weer het asfalt op voor de tweede vrije training.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen