Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verstappen gaat strijden voor podiumplek in Monaco

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 7:09

De Grand Prix van Monaco staat dit weekend op het programma. Max Verstappen denkt dat hij dit jaar voor een podiumplek kan strijden in de dwergstaat aan de Middellandse Zee.

"Ik ben ervan overtuigd dat we voor het podium kunnen vechten, maar het is afwachten welke trede dat zal zijn", blikt de Red Bull-coureur vooruit op Verstappen.nl.

Succes
Ondanks het gegeven dat de 21-jarige Verstappen in Monaco woont, kende hij tot dusver weinig succes op het smalle stratencircuit. Tweemaal haalde hij de finish niet. Een keer werd hij vijfde en afgelopen seizoen kwam hij als negende over de streep. "Ik heb vier Grands Prix in Monaco gereden en hopelijk race ik er nog twintig, dus ik heb nog veel kansen om hier een goed resultaat te scoren", aldus Verstappen.

Favoriet
Dit weekend hoopt de Limburgse coureur zijn Red Bull-bolide naar een podiumplek in het prinsdom te kunnen te sturen. Als winnaar over de streep komen, ziet hij niet direct gebeuren. "Mercedes is dit weekend duidelijk de favoriet. Ik denk niet dat wij hier in Monaco zo goed zullen zijn als we vorig jaar waren. Op deze baan zijn we normaal gesproken wat competitiever."

Vrije training
Donderdagochtend om 11:00 uur staat de eerste vrije training op het programma. Om 15:00 uur mogen de coureurs weer het asfalt op voor de tweede vrije training.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen