Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen gaat strijden voor podiumplek in Monaco

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 7:09

De Grand Prix van Monaco staat dit weekend op het programma. Max Verstappen denkt dat hij dit jaar voor een podiumplek kan strijden in de dwergstaat aan de Middellandse Zee.

"Ik ben ervan overtuigd dat we voor het podium kunnen vechten, maar het is afwachten welke trede dat zal zijn", blikt de Red Bull-coureur vooruit op Verstappen.nl.

Succes
Ondanks het gegeven dat de 21-jarige Verstappen in Monaco woont, kende hij tot dusver weinig succes op het smalle stratencircuit. Tweemaal haalde hij de finish niet. Een keer werd hij vijfde en afgelopen seizoen kwam hij als negende over de streep. "Ik heb vier Grands Prix in Monaco gereden en hopelijk race ik er nog twintig, dus ik heb nog veel kansen om hier een goed resultaat te scoren", aldus Verstappen.

Favoriet
Dit weekend hoopt de Limburgse coureur zijn Red Bull-bolide naar een podiumplek in het prinsdom te kunnen te sturen. Als winnaar over de streep komen, ziet hij niet direct gebeuren. "Mercedes is dit weekend duidelijk de favoriet. Ik denk niet dat wij hier in Monaco zo goed zullen zijn als we vorig jaar waren. Op deze baan zijn we normaal gesproken wat competitiever."

Vrije training
Donderdagochtend om 11:00 uur staat de eerste vrije training op het programma. Om 15:00 uur mogen de coureurs weer het asfalt op voor de tweede vrije training.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen