Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen en Zlatan plagen amateurspits: 'What the f*ck'

Geplaatst opzondag 2 juni 2019 - 22:25

Uit het niets is Philippe Hes, spits van het vijfde elftal van de Amsterdamse voetbalclub AFC, middelpunt van de belangstelling. De amateuraanvaller slaagde erin om in twintig wedstrijden geen enkel doelpunt te maken, tot grote hilariteit van onder anderen Max Verstappen.

Verschillende internationale topsporters, voornamelijk voetballers, spraken een videoboodschap in voor Philippe. Daarin steken ze de draak met zijn treurige doelpuntenproductie, maar steken ze hem ook een hart onder de riem.

Stop met voetballen
Ook Verstappen liet zich dus niet onbetuigd. "Twintig wedstrijden, geen doelpunten... Maar ik wens je het allerbeste. Veel sterkte." Misschien wel de meest bijzondere boodschap kwam vanuit Los Angeles, waar topaanvaller Zlatan Ibrahimovic tegenwoordig zijn boterham verdient. "Philippe, dit is Zlatan. Twintig wedstrijden, nul doelpunten: what the f*ck is dat? Zoiets heb ik nog nooit gehoord. Stoppen met voetballen is misschien het beste. Sterkte met deze shitresultaten."

Twee winterjassen
De amateur ontving ook berichten van grote namen als Ajax-icoon Sjaak Swart - "Zelfs met twee winterjassen aan scoor ik er nog meer." - en Clarence Seedorf. Tegen de NOS vertelt hij dat de hype is begonnen met een bericht op social media, dat door zijn voetbalclub werd geplaatst. "Daar reageerde Ronald de Boer op en daarna ging het superhard. En het gaat maar door."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen