Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen en Zlatan plagen amateurspits: 'What the f*ck'

Geplaatst opzondag 2 juni 2019 - 22:25

Uit het niets is Philippe Hes, spits van het vijfde elftal van de Amsterdamse voetbalclub AFC, middelpunt van de belangstelling. De amateuraanvaller slaagde erin om in twintig wedstrijden geen enkel doelpunt te maken, tot grote hilariteit van onder anderen Max Verstappen.

Verschillende internationale topsporters, voornamelijk voetballers, spraken een videoboodschap in voor Philippe. Daarin steken ze de draak met zijn treurige doelpuntenproductie, maar steken ze hem ook een hart onder de riem.

Stop met voetballen
Ook Verstappen liet zich dus niet onbetuigd. "Twintig wedstrijden, geen doelpunten... Maar ik wens je het allerbeste. Veel sterkte." Misschien wel de meest bijzondere boodschap kwam vanuit Los Angeles, waar topaanvaller Zlatan Ibrahimovic tegenwoordig zijn boterham verdient. "Philippe, dit is Zlatan. Twintig wedstrijden, nul doelpunten: what the f*ck is dat? Zoiets heb ik nog nooit gehoord. Stoppen met voetballen is misschien het beste. Sterkte met deze shitresultaten."

Twee winterjassen
De amateur ontving ook berichten van grote namen als Ajax-icoon Sjaak Swart - "Zelfs met twee winterjassen aan scoor ik er nog meer." - en Clarence Seedorf. Tegen de NOS vertelt hij dat de hype is begonnen met een bericht op social media, dat door zijn voetbalclub werd geplaatst. "Daar reageerde Ronald de Boer op en daarna ging het superhard. En het gaat maar door."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen