Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: drie op een rij wordt lastig

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 14:58

Max Verstappen denkt dat het moeilijk wordt om voor het derde jaar op rij de Mexicaanse grand prix in de Formule 1, die komend weekend op het programma staat, te winnen.

"Ik kijk ernaar uit om naar Mexico te gaan, want de laatste twee jaren waren erg speciaal met twee zeges", aldus de Nederlandse coureur op Verstappen.nl.

'Het circuit is anders'
Verstappen houdt van het circuit in de Mexicaanse hoofdstad: "Ik geniet ervan om er te rijden, omdat het circuit erg anders is. Het ligt op grote hoogte waardoor er weinig grip is. De bochten zijn ook erg technisch, dus je moet goed je best doen om ervoor te zorgen daar het beste uit te halen. Normaal gesproken is het een goede baan voor ons."

Snelheid Ferrari's
Maar de Red Bull-coureur verwacht dat winnen dit jaar wat moeilijker gaat worden. Hij ziet de snelheid van de Ferrari's als grootste bedreiging.

Mariachi bands en DJs
De achttiende grand prix van het seizoen is volgens Verstappen een geweldig evenement waar de fans erg gepassioneerd over Formule 1 zijn. "De bevolking is erg vriendelijk en relaxed, wat ik waardeer. Er komt enorm veel publiek naar de race en de sfeer op het circuit, met de mariachi bands en DJs op het podium, is erg gaaf", aldus de Nederlander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen