Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: drie op een rij wordt lastig

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 14:58

Max Verstappen denkt dat het moeilijk wordt om voor het derde jaar op rij de Mexicaanse grand prix in de Formule 1, die komend weekend op het programma staat, te winnen.

"Ik kijk ernaar uit om naar Mexico te gaan, want de laatste twee jaren waren erg speciaal met twee zeges", aldus de Nederlandse coureur op Verstappen.nl.

'Het circuit is anders'
Verstappen houdt van het circuit in de Mexicaanse hoofdstad: "Ik geniet ervan om er te rijden, omdat het circuit erg anders is. Het ligt op grote hoogte waardoor er weinig grip is. De bochten zijn ook erg technisch, dus je moet goed je best doen om ervoor te zorgen daar het beste uit te halen. Normaal gesproken is het een goede baan voor ons."

Snelheid Ferrari's
Maar de Red Bull-coureur verwacht dat winnen dit jaar wat moeilijker gaat worden. Hij ziet de snelheid van de Ferrari's als grootste bedreiging.

Mariachi bands en DJs
De achttiende grand prix van het seizoen is volgens Verstappen een geweldig evenement waar de fans erg gepassioneerd over Formule 1 zijn. "De bevolking is erg vriendelijk en relaxed, wat ik waardeer. Er komt enorm veel publiek naar de race en de sfeer op het circuit, met de mariachi bands en DJs op het podium, is erg gaaf", aldus de Nederlander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen