Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen derde bij eerste vrije training

Geplaatst opvrijdag 23 maart 2018 - 6:11

Max Verstappen heeft tijdens de eerste vrije training van de eerste grand prix van het nieuwe Formule 1-seizoen in Australië de derde tijd gereden.

De Mercedessen van wereldkampioen Lewis Hamilton en teamgenoot Valtteri Bottas waren de snelste tijdens de 1,5 uur durende trainingssessie. Ze waren respectievelijk driekwart en een halve seconde sneller dan Verstappen.

Ferrari's
De Nederlander hield de Ferrari's van Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen achter zich. Verstappens teamgenoot Daniel Ricciardo werd zesde.
Later vrijdag wordt de tweede vrije training gereden. Zaterdag volgt de kwalificatietraining.

De race wordt zondagochtend om 07.00 uur (Nederlandse tijd) gereden op het Albert Park circuit van Melbourne.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen