Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen definitief in actie in Portugal

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 10:41

Max Verstappen en zijn collega's in de Formule 1 komen dit seizoen definitief in actie in Portugal.

De Portugese Grand Prix is aan de racekalender van dit seizoen toegevoegd. Door een aantal verschuivingen waren er gaten op de racekalender ontstaan. Mede door de wedstrijd in Portimão wordt de kalender van 2021 gecompleteerd.

Verschuivingen op de kalender
De race in Melbourne, normaal de openingsrace, is verplaatst naar november. De Grand Prix van China en Vietnam zijn van de kalende geschrapt. Daarvoor in de plaats komen wedstrijden in Italië en Portugal.

Start in Bahrein
Het Formule 1-seizoen 2021 start op zondag 28 maart in Bahrein. Twee weken daarvoor, van 12 tot en met 14 maart, wordt op datzelfde circuit in het Midden-Oosten de wintertest verreden.

Autódromo Internacional do Algarve
De Grand Prix van Portugal wordt op 2 mei verreden op het circuit Autódromo Internacional do Algarve. Na de de openingsrace in Bahrein en de GP Emilia-Romagna op 18 april, is het de derde race van het seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen