Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen definitief in actie in Portugal

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 10:41

Max Verstappen en zijn collega's in de Formule 1 komen dit seizoen definitief in actie in Portugal.

De Portugese Grand Prix is aan de racekalender van dit seizoen toegevoegd. Door een aantal verschuivingen waren er gaten op de racekalender ontstaan. Mede door de wedstrijd in Portimão wordt de kalender van 2021 gecompleteerd.

Verschuivingen op de kalender
De race in Melbourne, normaal de openingsrace, is verplaatst naar november. De Grand Prix van China en Vietnam zijn van de kalende geschrapt. Daarvoor in de plaats komen wedstrijden in Italië en Portugal.

Start in Bahrein
Het Formule 1-seizoen 2021 start op zondag 28 maart in Bahrein. Twee weken daarvoor, van 12 tot en met 14 maart, wordt op datzelfde circuit in het Midden-Oosten de wintertest verreden.

Autódromo Internacional do Algarve
De Grand Prix van Portugal wordt op 2 mei verreden op het circuit Autódromo Internacional do Algarve. Na de de openingsrace in Bahrein en de GP Emilia-Romagna op 18 april, is het de derde race van het seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen