Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: 'Crash Monaco maakt me alleen maar sterker'

Geplaatst opwoensdag 27 mei 2015 - 10:36

Een stijve nek en een bezoekje aan de fyisotherapeut. Dat was het resultaat van de zware crash van Max Verstappen in Monaco. "Dit maakt me alleen maar sterker."

Dat zegt hij op Verstappen.nl. Volgens Verstappen zit alles weer op de juiste plaats. "Ik ben er weer klaar voor".

Getorpedeerd
De coureur van Toro Rosso klapte afgelopen zondag met meer dan 200 kilometer per uur in de bandenstapel nadat hij over het achterwiel van Romain Grosjean werd getorpedeerd. Verstappen reed een fantastische inhaalrace en streed met de Fransman om de tiende plaats.

Gridstraf
"Die dingen gebeuren. De volgende keer krijgen we hopelijk wel de punten die we verdienen." Verstappen heeft voor zijn crash een gridstraf van vijf plaatsen gekregen. De kleurrijke coureur weet dus wat hem te doen staat. "Canada is een mooi circuit voor wat inhaalmanoeuvres."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen: 'Met geluk is podium mogelijk'
Max Verstappen stelt teleur in kwalificatie Monaco
Max Verstappen vindt woning in mondain Monaco
Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen