Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen blij met nieuwe regels: 'Inhalen makkelijker'

Geplaatst opvrijdag 4 mei 2018 - 11:10

Max Verstappen is content met de maatregelen die internationale autosportfederatie FIA en F1-eigenaar Liberty Media volgend seizoen willen doorvoeren.

Volgens de Red Bull-coureur wordt inhalen zo eenvoudiger, zo zegt hij in gesprek met Motorsport.com na zijn demonstratie in Boedapest.

Turbulentie
Vanaf volgend seizoen worden er veranderingen doorgevoerd aan de voor- en achtervleugel van de bolides. Vooral de voorvleugel ondergaat een flinke metamorfose. De vleugel wordt een stuk eenvoudiger, waardoor turbulentie een minder grote invloed heeft.

Nog beter
En die veranderingen klinken Verstappen als muziek in de oren. "Het belangrijkste is om het inhalen eenvoudiger te maken", zegt hij. "Dat komt deels door de gecompliceerde voorvleugels. Zonder die vleugels kan het racen zelfs nog beter worden."

Herrie
Als het aan de jonge snelheidsduivel ligt, wordt er nog een belangrijke verandering doorgevoerd. Hij vindt dat de bolides weer moeten gaan brullen. "Kijk naar de demo in Boedapest: het geluid, de donuts, de stad en de gepassioneerde fans. Dat was geweldig om te zien", zegt Verstappen. "Dit was een boodschap aan Carey om aan het geluid van de wagens te werken en de motoren luider te maken. Ik heb begrepen dat ze daar al aan werken."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen