Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen: 'In Abu Dhabi gaan we gewoon vol gas'

Geplaatst opzondag 12 november 2017 - 20:28

Max Verstappen heeft geen goed gevoel overgehouden aan de Grand Prix van Brazilië.

Na twee overwinningen in vier races moest hij genoegen nemen met de vijfde plaats.

Gebrek aan snelheid
De Red Bull van de Nederlander miste duidelijk snelheid op het circuit van Interlagos. "En als ze dan de turbo niet helemaal opendraaien, dan houdt het helemaal op", zei Verstappen voor de camera van Ziggo Sport over de beslissing van Renault om geen risico met de motor te nemen.

Lees ook: Max Verstappen grijpt naast het podium in Brazilië

Niet terug bij af
Verstappen wilde niet zeggen dat hij weer terug bij af is na overwinningen in Maleisië en Mexico. "Nee, dit circuit ligt ons sowieso niet", zei hij. "Maar nu had ik ook geen snelheid. Op de lange en rechte stukken zag ik iedereen steeds weer verdwijnen. Mooi was dat ik nog wel de snelste raceronde heb gereden. Dat dan weer wel."

Vol gas
Als het aan Verstappen ligt, dan draait Renault de turbo van zijn motor helemaal open voor de laatste race van het seizoen in Abu Dhabi. "Gewoon vol gas en dan zien we wel hoe het afloopt."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen