Overslaan en naar de inhoud gaan

Verstappen aast op eerherstel op Spa-Francorchamps

Geplaatst opmaandag 26 februari 2018 - 21:38

Het nieuwe Formule 1-seizoen begint over een maand en Max Verstappen kan amper wachten tot hij weer het circuit op mag. Hij kijkt vooral uit naar de race in Spa-Francorchamps.

Dat vertelt de Limburgse coureur in een interview op zijn persoonlijke website.

Lees ook: Nieuwe bolide Max Verstappen in vertrouwde kleuren

Eerherstel
De race in het Belgische Spa is om meerdere redenen bijzonder voor Verstappen. Zo kan hij op het circuit altijd rekenen op massale steun van een Nederlandse enclave, die blij is dat er een wedstrijd op korte afstand van het thuisfront wordt verreden. "Het is mijn lievelings circuit en er zijn natuurlijk veel fans", zegt de Red Bull-coureur over de race van 26 augustus. Maar hij wil ook revanche. "Tot nu toe is het daar altijd misgegaan, maar wie weet wat dit jaar brengt."

Singapore en Monaco
Verstappen kijkt ook uit naar de races in Singapore en Monaco. "Omdat het allemaal in de kwalificatie moet gebeuren. Dan heb je de race wel redelijk in je zak. Het zijn daarnaast mooie stratencircuits om te winnen."

Testrijden
Maar eerst gaat hij deze dinsdag testrijden in Barcelona. De coureur verwacht er nog niet te veel van. "Met deze kou niet. Je krijgt dan namelijk heel moeilijk temperatuur in de banden. Ook is met het nieuwe asfalt de bandenslijtage gering, daarom is het deze week nog niet ideaal."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen